- Produktion og innovation
- >
- Business Brunch - AU Flakkebjerg - Afholdt
Business Brunch - AU Flakkebjerg - Afholdt
SKU:
DKK0.00
Ikke tilgængelig
Afholdt
Tidspunkt
29/06/2018 08:00-09.30
Sted
Institut for Agroøkologi
AU Flakkebjerg Forsøgvej 1,
4200 Slagelse
Ansvarlig
Erhvervskonsulent Morten Hass Augustsen
E-mail: morten@slagelseerhvervscenter.dk
Tlf. 40 73 50 85
Der er så dejligt ude på landet
Juni måneds BusinessBrunch tager os en tur på landet, vi skal nemlig ud og besøge Institut for Agroøkologi, AU Flakkebjerg der hører under Aarhus Universitet. Man arbejder målrettet for, at nye forskningsresultater kommer til anvendelse i praksis og danner basis for beslutninger i jordbruget samt hos myndighederne og borgerne. Man bidrager derigennem til udvikling
af nye produkter og teknologier, der kan fremme den bæredygtige og miljøvenlige produktion af fødevarer, foder og energi.
Mad med stamtavle er det nye sort
Oplysning om en fødevares oprindelsessted kan virke som et kvalitetsstempel, hvis fødevaren har et særpræg.
På Institut for Agroøkologi arbejder man bl.a. med at sætte skub i udvikling af flere danske fødevarer med en kendt oprindelse eller historie.
Institut for Agroøkologi forsker i samspillet mellem planter, dyr, mennesker og miljø inden for agroøkosystemer til produktion af fødevarer, foder, energi og biobaserede produkter. Vi bidrager til bæredygtig produktion og vækst gennem fremragende forskning, rådgivning og undervisning. En konkret udfordring er at reducere brugen af hjælpestoffer samtidig med at udbytte og kvalitet opretholdes.
Se hele programmet her
Tidspunkt
29/06/2018 08:00-09.30
Sted
Institut for Agroøkologi
AU Flakkebjerg Forsøgvej 1,
4200 Slagelse
Ansvarlig
Erhvervskonsulent Morten Hass Augustsen
E-mail: morten@slagelseerhvervscenter.dk
Tlf. 40 73 50 85
Der er så dejligt ude på landet
Juni måneds BusinessBrunch tager os en tur på landet, vi skal nemlig ud og besøge Institut for Agroøkologi, AU Flakkebjerg der hører under Aarhus Universitet. Man arbejder målrettet for, at nye forskningsresultater kommer til anvendelse i praksis og danner basis for beslutninger i jordbruget samt hos myndighederne og borgerne. Man bidrager derigennem til udvikling
af nye produkter og teknologier, der kan fremme den bæredygtige og miljøvenlige produktion af fødevarer, foder og energi.
Mad med stamtavle er det nye sort
Oplysning om en fødevares oprindelsessted kan virke som et kvalitetsstempel, hvis fødevaren har et særpræg.
På Institut for Agroøkologi arbejder man bl.a. med at sætte skub i udvikling af flere danske fødevarer med en kendt oprindelse eller historie.
Institut for Agroøkologi forsker i samspillet mellem planter, dyr, mennesker og miljø inden for agroøkosystemer til produktion af fødevarer, foder, energi og biobaserede produkter. Vi bidrager til bæredygtig produktion og vækst gennem fremragende forskning, rådgivning og undervisning. En konkret udfordring er at reducere brugen af hjælpestoffer samtidig med at udbytte og kvalitet opretholdes.
Se hele programmet her
* viser et obligatorisk felt