Netværk

 Aktuelle tilbud

 

Vækstnetværk SALG 360 

Væksthus Sjælland starter et nyt netværksforløb for produktionsvirksomheder med fokus på salg og markedsføring. Salgsnetværk starter op den 3. oktober 2017 og strækker sig over 6 intense netværksmøder frem til den 30. januar. 

Igennem forløbet får du 360 grader indsigt i, hvordan din virksomhed kan styrke sin salgs- og markedsføringsindsats. Du får et solidt afsæt til at føre indsatsen ud i livet og et stærkt netværk, du kan trække på i eksekveringen. 

Læs mere her


Netværk

Slagelse Erhvervscenter har igennem flere år opstartet og drevet en række netværk, som er til for at skabe de bedste forhold for at drive virksomhed i Slagelse Kommune.

Vi understøtter og skaber rammerne for tilblivelsen af netværk, hvor små og mellemstore virksomheder med potentiale og vilje kan vokse og udvikle sig. Vi hjælper gerne aktive virksomheder, der har ambitioner om at starte et netværk, både med sparring og de praktiske omkring opstart, hvis grundlaget er i orden. 

Her er eksempler på nogle af de netværk, Slagelse Erhvervscenter har facilitetet fra start til modningsfase, hvor netværket typisk bliver overdraget til en intern styregruppe eller bliver registreret som en forening, drevet af medlemmer:

Har du ønske om at blive en del af et netværk eller selv etablere et netværk, er du velkommmen til at kontakte os eller komme forbi for et uforpligtende møde.  


 

Til Virksomhed

Til Forside