Flyt til kommunen

Flyt til Slagelse Kommune:

Der er mange gode grunde til at flytte sin virksomhed til Slagelse Kommune. Forholdene for virksomheder er yderst gunstige, og mulighederne uendelige. Vi har listet fem gode grunde til at vælge Slagelse kommune:


Central placering

Slagelse Kommune har en fantastisk placering i Danmarks centrum. To af landets største byer er højst én times kørsel væk fra Slagelse, og det giver mange logistiske muligheder. Byen har en stærk infrastruktur – med motorvejen liggende tæt på og rigtig gode muligheder for offentlig transport. Beliggenheden gør det nemmere at tiltrække kvalificeret arbejdskraft og eventuelle kunder at handle med, fra de store byer.


Én indgang for erhvervslivet

I Slagelse Kommune gør vi alt for at skabe nogle gunstige forhold for virksomheder. Slagelse Erhvervscenter gør sit for, at både iværksættere og etablerede virksomheder får relevant erhvervsvejledning og rådgivning, om end de er i vækst- eller modningsfasen. Alle virksomheder er velkomne, og det er ligeledes derfor, at vi har etableret ”Én indgang”. Vi gør etableringen i kommunen overskuelig, ved at agere som dit bindeled med kommunen, således du får en smidig sagsgang.


Uddannelse- og universitetsby

Slagelse er en by med masser af liv og unge mennesker. Med Syddansk Universitet, University College Sjælland, Erhvervsakademi Sjælland og Center for Erhvervsrettede Uddannelser, Selandia, placeret midt i Slagelse Kommune, er der rig mulighed for at tiltrække højtkvalificeret arbejdskraft blandt de nyuddannede. Her er det ofte muligt at finde nye talenter med en bred viden inden for mange forskellige brancher og erhverv. En nyuddannet medarbejder kan typisk bidrage med nye og kreative løsninger i virksomheden, da de med den nyeste viden har en føling med, hvad der sker ude i erhvervslivet.


Mangfoldigt erhvervsliv

Virksomhederne i Slagelse Kommune opererer inden for mange forskellige brancher og erhverv. Mest af alt inden for uddannelse, bygge og anlæg, detailhandel, fødevarer og sundhed. Den brede vifte af virksomheder i nærområdet giver store muligheder for samarbejde og salg. I øjeblikket udvides Slagelse Sygehus og regionens største psykiatrisygehus opføres. Desuden placeres Fødevarestyrelsen i kommunen. I den forbindelse er der kommet en masse offentlige projekter i udbud, og investeringerne i byen er vokset betragteligt!


Kultur-, fritids- og sportsliv

Ud over de mange erhvervsrelaterede muligheder, så er Slagelse Kommune rig på fritidsaktiviteter. Der er masser af muligheder for idræt i nogle af kommunens mange foreninger, hvor det er muligt at dyrke alt inden for sport. Desuden er der mange kulturelle arrangementer og grønne arealer, hvor der er mulighed for at slappe af efter en lang arbejdsdag.

Mulighederne i Slagelse Kommune er uendelige – så kontakt os i dag, og få hjælp til det praktiske, når du skal flytte til kommunen!

 

Find mere information om Slagelse, som kommune, område og by


 

Til Virksomhed

Til Forside