Finansiering

Finansiering kan antage mange former: fra støttemidler, over lån til egenkapitalindskud.

Slagelse Erhvervscenter A/S hjælper gerne din virksomhed til at finde den rette form for finansiering, hvis du for eksempel står overfor en udvidelse, et markedsfremstød, en omlægning af produktionen eller på anden måde har et kapitalbehov.

Du kan altid tage kontakt til os. Så kan vi i fællesskab finde frem til hvad der er den rette løsning for din virksomhed, men du kan starte med at orientere dig om nogle af de mange muligheder i det værktøj vi har udviklet til dig herunder:

Finansieringsværktøj: Find det støtteprogram, der passer din virksomhed

Markedet for finansiering og støtte er i konstant bevægelse. Der opstår hele tiden nye muligheder, fonde åbner for nye typer af støtte, udviklingsprogrammer lukker og så videre.

Derfor arbejder Slagelse Erhvervscenter A/S sammen med en lille gruppe af eksperter på området, som vi kan trække på, når der er behov. For dig som virksomhed betyder det, at du kan få den bedst mulige vejledning af eksperter der er up-to-date.

Klik dig lidt rundt i værktøjet, og ring derefter til erhvervskonsulent Jens Lerager på 3073 773 eller skriv på lerager@slagelseerhvervscenter.dk. Så tager vi en indledende snak om mulighederne.

 


 Til Virksomhed

Til Forside