Erhvervsvejledning

Gratis erhvervsvejledning/ erhvervsservice for virksomheder

Hos Slagelse Erhvervscenter har du og din virksomhed mulighed for at få 6 timers gratis erhvervsvejledning hvert år. Det kan være, at du er stødt på en række udfordringer i henhold til vækst og udvikling, og har brug for hjælp til at komme videre. Slagelse Erhvervscenter står klar til at hjælpe.

Vi skræddersyer vores vejledning således, at den er tilpasset lige netop din virksomhed. Hvis du har et spørgsmål, så kan vi højst sandsynligt svare på det. Vi giver sparring, vejledning og erhvervsservice til dig, således du kan udnytte alle de vækst- og udviklingsmuligheder, som din virksomhed har.

Vi udarbejder en individuel kortlægning af din virksomhed, så vi sammen kan se på, hvor din virksomhed kan vokse, og hvordan virksomhedens ressourcer bør prioriteres. På den måde ved du, hvor dit fokus skal ligges i fremtiden, når din virksomhed skal vækste.

Hos Slagelse Erhvervscenter giver vi dig den erhvervsservice og erhvervsvejledning du har brug for, sådan at din virksomhed opnår sit fulde potentiale.


Sådan kommer du i kontakt med os:

Klik her og book et møde med vores vejledere.

Beskriv yderligere, hvilken form for hjælp du ønsker, så vi kan planlægge vejledningen efter lige netop din virksomhed.


Inden mødet:

Før du og vejlederen mødes, vil vi gerne modtage noget information om dig og din virksomhed i form af e-mail eller post. Skriv hvilke problemstillinger du står over for i din virksomhed, og hvilke tiltag du eventuelt gerne vil have ført ud i verden. Det kan være, at du har en forretningsplan eller virksomhedsplan, som vi kan arbejde ud fra. Ellers er en beskrivelse af din virksomhed nok. Dette giver os et indtryk af, hvordan du ønsker at positionere din virksomhed, og hvilke planer du har for den. På baggrund af dette kan vi give dig det største udbytte af vores møder.

Her er en række værktøjer, som du kan få brug for i forbindelse med mødet. Der er blandt andet skabeloner til forretningsplan, budgettering, huskeliste mm.

Til Virksomhed

Til Forside