Erhvervsarealer

Erhvervsarealer og erhvervsgrunde til salg i Slagelse

Slagelse Kommune er det oplagte valg, hvis du står og skal vælge, hvor du vil drive virksomhed. Motorvejen løber igennem kommunen, og der er masser af erhvervsareal tæt på motorvejen, således din virksomhed kan vækste i fremtidssikrede rammer. Her skal du ikke tænke på logistiske problemer – der er erhvervsgrunde i både Slagelse, Korsør og Vemmelev. Vil du placere din virksomhed i lokalområdet, er der derimod erhvervsgrunde til salg i Skælskør, Dalmose, Sørbymagle og Kirkestilling.


Ledige erhvervsarealer i Slagelse Kommune

Slagelse Erhvervscenter hjælper dig på vej, hvis du står og skal flytte eller starte din virksomhed op i Slagelse Kommune. Vi giver dig gode råd og en oversigt over, hvilke muligheder du har som erhvervsdrivende. Nedenstående PDF er en oversigt over, hvilke erhvervsgrunde til salg der findes i Slagelse Kommune, både private og kommunale. Oversigten er med kort, tekniske data samt pris.

Se hvor der er ledige erhvervsarealer i Slagelse Kommune.


Du kan desuden se mere på Slagelse Kommunes hjemmeside. Her kan du se;

-       Ledige erhvervsgrunde

-       Ejendomme til salg

-       Forkøbsret

Slagelse Kommune har helt sikkert den perfekte placering til lige netop din virksomhed!Ledige erhvervsarealer Slagelse Kommune

 

Til Virksomhed

Til Forside