Én Indgang - erhvervsservice

Én indgang - erhvervsservice i Slagelse

Hos Slagelse Erhvervscenter er der kun én indgang. Uanset hvilke problemstillinger virksomhederne fremlægger for os, så står vi klar med en løsning. Vi kan tilbyde en løsningsorienteret sagsbehandling, hvor der bliver taget sikkert hånd omkring virksomhedernes udfordringer med en kompetent vejledning og hjælp. Virksomhedens størrelse har ingen betydning – vi kan tilbyde hjælp til alle lige fra iværksættere til mellemstore virksomheder, der ønsker at placere sig i Slagelse Kommune.

Én indgang kan hjælpe hvis din virksomhed f.eks.;

  • Ønsker at flytte til Slagelse KommuneVi hjælper med at finde erhvervsgrunde og –lokaler til din virksomhed, hvis der er et ønske om at flytte til kommunen.

 

  • Erhvervsudvikling, Udvidelse og udbygning – Hvis din virksomhed er i vækst og ønsker at udvide med nye kontorer eller tilbygninger, så kan vi ligeledes hjælpe med nye erhvervslokaler eller erhvervsgrunde.

 

  • Start dit eget firma – start egen virksomhed. Har du en idé, du gerne vil føre ud i livet, eller et produkt, som kan sælges? Så hjælper vi med rådgivning omkring opstart af virksomhed i Slagelse Kommune. Du kan f.eks. deltage i diverse erhvervskurser og informationsmøder, der styrker dine kompetencer inden for iværksætteri og idéudvikling.

 

  • Finansiering af nye tiltag – Står din virksomhed og har brug for finansiering til at ekspandere i Slagelse Kommune, så kan vi give erhvervsvejledning, og finde den bedste løsning for din virksomhed. Vi kan sørge for rådgivning om, hvordan du kan finansiere dine nye tiltag.

 

  • Fast kontaktperson – Hvis din virksomhed har et særligt behov erhvervsmæssigt, hvor der er brug for konstant kontakt og dialog med kommunen, så er der en løsning. Her hos Slagelse Erhvervscenter har din virksomhed mulighed for at få tildelt en fast kontaktperson.

 

  • Ingen opgave er for stor eller lille - Lige meget hvad så er opgaven hverken for stor eller lille – vi tager kontakt til kommunen og får fat i den rette sagsbehandler i de rette instanser i det offentlige eller kommunen. Her bliver du opdateret om din sag, og vi er løbende i dialog omkring muligheder og løsninger for din erhvervsudvikling. Skulle det ske, at love, regler eller andet kommer i vejen for, at din virksomheds problem kan løses, så finder vi en anden udvej sammen.


Den komplekse sag

Ved særligt komplekse sager, der involverer flere af kommunens afdelinger, opretter vi en tværgående arbejdsgruppe. Arbejdsgruppen koordinerer og søger sagen løst i samarbejde.

Vi giver vejledning til hvilke andre offentlige myndigheder, der eventuelt er relevant for din sag og hjælper gerne med at bringe din sag videre.


Den gode løsning

Love, regler eller andre hensyn kan betyde, at en ønsket løsning ikke kan opnås. Her finder vi en ny løsning – sammen.


Fast kontakt

Vi tilbyder en fast kontaktperson for virksomheder, der har særlige behov. Virksomheder med vedvarende behov for dialog i komplekse sager eller aktiviteter der involverer kommunen, kan få tildelt en fast kontaktperson hos Slagelse Erhvervscenter A/S.


Vi vil styrke erhvervslivet gennem målrettet og løsningsorienteret service.


 

Til Virksomhed

Til Forside