Virksomhed

Vi har gjort det til vores vigtigste opgave, at hjælpe vores virksomheder i Slagelse kommune til mere vækst med bl.a erhvervskurser.

Derfor tilbyder vi en lang række serviceydelser, der kan give hjælp til virksomhed i Slagelse og dine udviklingsprojekter. Ingen virksomhed er for stor eller for lille - vi tilbyder alle virksomheder:

  • at fungere som den uvildige part, du kan prøve en ny ide af på, og som du kan lufte din virksomheds udfordringer til.
  • at fungere som en sparringspartner, der kan stille de svære spørgsmål, når der er behov for det.
  • at hjælpe dig med at søge støtte til udvikling og vækst i din virksomhed
  • at give et 360 graders eftersyn af din virksomhed, hvor vi sammen gennemgår din virksomheds udfordringer og udviklingspotentiale, og ligger en handlingsplan, der kan hjælpe dig derhen, hvor du gerne vil være.

Vi ved, at hele erhvervsfremmesystemet, er lidt af en jungle, og derfor tilbyder vi at være din indgang til det rige udbud af nyttig viden og attraktive støtteordninger. På den måde bygger vi bro mellem din virksomhed i Slagelse og den organisation eller rådgiver, som er den helt rigtige for dig.


SMV

Små og mellemstore virksomheder

Slagelse Erhvervscenter tilbyder virksomheder, hvor ejeren og lederen er selvsamme person, professionel gratis vejledning og hjælp til virksomhed, som er udformet individuelt til din virksomhed.


Tilbud for små og mellemstore virksomheder

Du får sparring på de mest centrale udfordringer i din virksomhed, og et 360° tjek, hvor der ligges en handlingsplan, og hvor vi gennemgår din virksomheds potentiale og udfordringer.

Hos os har du en række muligheder for at udvikle både din virksomhed og dig selv som leder. Tilbuddet er målrettet en strategisk udvikling af din virksomhed igennem erhvervskurser som f.eks. Raketvækst og Vækst via Ledelse. Desuden tilbyder vi en yderst attraktiv mentorordning, hvor der er mulighed for op til 20 timers gratis mentorhjælp og hjælp til virksomhed i Slagelse.