Eksterne konsulenter

Slagelse Erhvervscenter samarbejder med en række lokale virksomheder og konsulenter, som kan hjælpe din virksomhed med eksempelvis juridiske, økonomiske eller andre specifikke udfordringer.

Når du har haft et møde med en af Erhvervscenterets konsulenter og i sammen har identificeret din virksomheds behov for vejledning, sørger vi for at formidle kontakten til den relevante samarbejdspartner. Vi dækker udgifterne til den indledende vejledning. 

Du kan se alle vores samarbejdspartnere herunder: 


Advokathuset Slagelse

Advokathuset yder rådgivning inden for et bredt spektrum af juraen, herunder erhvervsrådgivning, fast ejendom, arveret, dødsbobehandling, insolvensret, inkasso, familieret, forsikringsret, retsmægling, mediation m.v.

Beierholm

Beierholm Slagelse står til rådighed med revision og regnskabsydelser samt rådgivningsservice for hele området og byer som Korsør, Sorø og Ringsted. Beierholm Slagelse er kendt for sin ekspertise inden for opstart af ny virksomhed, regnskabsservice, økonomisk rådgivning, og vi håndterer hele paletten af budgetter, nøgletal, bundlinjer og corporate finance. 

Balance ApS

Balance arbejder og rådgiver omkring arbejdsmiljø og certificeringer. Vi arbejder med hele processen fra lovgivning over dokumenthåndtering og fokus på det psykiske arbejdsmiljø.

Et stærkt samarbejde er vejen til et godt arbejdsmiljø.

Diels + Co

Diels+Co´s team af eksperter tilbyder lokale virksomheder i Korsør og omegn rådgivning indenfor iværksætteri og forretningsudvikling, økonomistyring og bogføring, skatteplanlægning, moms og afgifter, ledelsesrapportering, regnskab og revision samt budgetter. 

Porskrog Consult

Porskrog Consult tilbyder hjælp med bl.a. implementering og auditering af kvalitetssystemer såsom ISO, 9001, miljø, KLS og KS-(entrepriser); CE mærkning af maskiner, anlæg, produkter og byggevarer, herunder også alu og stål byggevarer, og meget mere.

Crela

Crela Kommunikation skaber større synlighed for din virksomhed. Optimerer markedsføringen, sætter tryk på ordene, visualiserer idéerne, styrker bundlinjen.

Du siger ikke, det du siger – du siger det, der bliver hørt!

ADVODAN

ADVODAN er et nationalt netværk af lokalt forankrede advokatvirksomheder. ADVODAN Slagelse kender de lokale udfordringer og potentialer og er i tæt kontakt med de mennesker og virksomheder, vi rådgiver. Samtidig har vi kompetencer og løsninger, der trækker på erfaringer fra hele kæden.

ADVODAN

Vincentz Regnskab

Vincentz Regnskab tilbyder rådgivning inden for opstart af virksomhed, herunder krav til bogføring, valg af bogføringsprogram, løbende bogføring og regnskabsudarbejdelse. Endvidere rådgivning inden for frister og krav fra SKAT og Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.

Vincentz Regnskab

Vesterholm Finans

Vesterholm Finans beskæftiger sig med økonomisk rådgivning, finansieringsopgaver, herunder fremskaffelse af kapital uden om traditionelle finansieringskilder og betyrelsesarbejde.

Kompetent rådgivning om din økonomi giver overblik og gode beslutninger. 

JANEBORRE HR & Ledelsesrådgivning

JANEBORRE HR & Ledelsesrådgivning arbejder med excellent ledelsesrådgivning og strategisk HR arbejde med respekt og resultater for hele virksomheden/organisationen. Resultaterne opnås ved at arbejde med det operationelle, som skaber synlige resultater for virksomhedens/organisationens bundlinje og medarbejdernes trivsel.

JANEBORRE HR & Ledelsesrådgivning