Danish Food Cluster

Som medlem af Danish Food Cluster udbyder vi forskellige arrangementer, netværksmøder og roundtabel diskussions om forskellige emner som udfordrer i de forskellige brancher. Medlemmerne er store og små nationale fødevarevirksomheder som alle har en åbenhed for at hjælp og spare hinanden til fælles.

Danish Food Cluster er en medlemsorganisation for virksomheder, forskningsinstitutioner og offentlige myndigheder, der arbejder inden for fødevareindustrien og landbruget i Danmark.

Medlemmer repræsenterer i øjeblikket omkring 75 % af landets fødevareindustri omsætning.

Danish Food Clusters primære mål er at maksimere sektorens potentiale for global vækst ved, at smidiggøre innovativt samarbejde, videndeling samt tiltrække internationale forretninger, talenter og investorer.

Medlemmer kan drage fordel af højere national og international synlighed. Medlemmerne er en del af et specialiseret fællesskab, der leverer bæredygtig teknologi, som bidrager til verdens forsyninger af sikre og tilgængelige fødevarer.

Helt konkret betyder det, at Danish Food Cluster arbejder med netværksmuligheder for hele fødevaresektoren. Gennem deres arrangementer og aktiviteter ønsker de at hjælpe iværksættere, multinationale selskaber, forskningsinstitutter samt investorer til at påbegynde den dialog, der kan føre til et gensidigt fordelagtigt samarbejde.

Besøg gerne Danish Food Clusters hjemmeside for at læse mere eller se deres medlemmer. 

Kontakt gerne Michael Nielsen, Slagelse Erhvervscenter, for en snak, hvis du har lyst til at benytte dig af Danish FoodClusters services gennem os.

Læs mere om Danish Food Cluster her

Se præsentationen om Danish Food Cluster her