Nyheder

Korsør Kulturpris går til erhvervsservicechef Per B. Madsen

Solens Plads blev indviet søndag den 1. oktober, og udover en god dag for korsoranerne, var der ekstra glæde at spore hos erhvervsservicechef i Slagelse Erhvervscenter, Per B. Madsens, øjne. Den vellidte erhvervsservicechef modtog Korsørs årlige kulturpris - bronzestatuetten af Dampfærgekaptajnen.

Formand for Korsørfonden, Gerner Kristensen, overrakte prisen med disse flotte ord:
- Per er en ildsjæl, der altid og effektivt brænder for - og lykkes med - at tiltrække nye virksomheder til Slagelse Kommune til gavn for alle.

Formand for Korsørfonden, Gerner Kristensen (er ikke på billedet) motiverede overrækkelsen af prisen, mens det er citychef i Korsør, Jørn-Ole Didriksen, der overrækker kulturprisen til erhvervsservicechef, Slagelse Erhvervscenter, Per B. Madsen med ordene: "Per er en ildsjæl". (Foto: VD Online)

Læs hele reportagen fra dagen på VD Online
 

Direktør i Slagelse Erhvervscenter, Morten Prüsse Sørensen, roser også Per B. Madsen.
- Det er en stor anerkendelse af Pers flotte indsats for erhvervslivet i Slagelse Kommune. Det er velfortjent og med slet skjult stolthed på Pers vegne, at jeg ønsker ham tillykke med prisen. Med den energi Per lægger for dagen, er han et forbillede for os alle, og jeg er glad for at have ham på holdet i Slagelse Erhvervscenter.

(Foto: VD Online)


Bronzestatuetten er en tro kopi af den store statue af Dampfærgekaptajnen, der står på Casper Brandts Plads i Korsør. Den er opført i erindring om Korsørs gamle rolle som færge- og overfartsby.
Mindre udgaver i bronze bliver tildelt som påskønnelse for enkeltpersoners indsats i Korsør.
Statuen er udført i granit af Sven Bovin, 1984.

Vil du vide mere om Det gamle Korsør, så læs her

 
 

Tilbage