Nyheder

Nu kan du tippe en historie

Det er nu muligt at tippe redaktionen af nyhedsbrevet med en god historie eller idé. Slagelse Erhvervscenters kommunikationskonsulent Tina Friis Hansen vil meget gerne komme på besøg i din virksomhed og skrive en god historie om det, der betyder noget for din virksomhed.  Naturligvis er det interessant at fortælle andre virksomheder i kommunen om, hvordan Slagelse Erhvervscenter A/S har gjort noget positivt for din virksomhed enten gennem sparring, vejledning eller på anden måde har bidraget til din virksomheds livscyklus.

Men du må også gerne tippe en historie, hvor du stolt fortæller om, hvordan din virksomhed har sparret penge, investeret og fået et godt afkast eller en god idé, som du gerne vil dele med byråd, erhvervsliv og de mange andre interessenter, der læser Slagelse Erhvervscenters nyhedsbrev.

Selv om du tipper erhvervscentret med en historie, er det ikke sikkert, at vi bringer den. Det er en redaktionel afgørelse, om den egner sig til nyhedsbrevets læsere. 

Marketing- og kommunikation vil altid gerne vejlede og sparre med din virksomhed om strategisk kommunikation - både når det gælder aviser, annoncer og sociale medier. Du er velkommen til at tage kontakt.

 

Tilbage