Nyheder

Studerende leverer varen til virksomheder

Sommerferien er lige om hjørnet, men i Slagelse Erhvervscenter glæder vi os til at komme tilbage på arbejde. Kort tid efter ferien rykker vi nemlig ind på en ny adresse i byens centrum – i det gamle posthus, hvor mange borgere og erhvervsfolk gennem tiden har postet pakker og breve. 


De nye lokaler kommer til at betyde meget for vores samarbejdsrelationer og kunder, da vi bliver meget nemmere at finde i centrum. Men derudover er vi ved at skabe et nyt logo og en helt ny identitet, der forhåbentlig både signalerer troværdighed, respekt og et strejf af frisk start med mod på tingene.

Studerende har skabt film, der nu ligger på youtube.com
Til at hjælpe os med den opgave, har vi entreret med 1. års multimediedesigner-studerende på Erhvervsakademiet (EASJ). De dygtige studerende har bidraget ambitiøst til den grafiske identitet, og de har også produceret et par film om os. Du kan se den ene film ved at klikke på Youtube-ikonet nedenfor (åbner film på 1:51 min.)

https://youtu.be/LzUrD8nGlMM


Marketingansvarlig i Slagelse Erhvervscenter, Tatiana Lindersgaard, er meget glad for samarbejdet med de unge:

- Det lå lige til højrebenet at bringe vores lokale uddannelser i spil, og derfor har vi naturligvis taget imod tilbuddet om at blive case-virksomhed for de dygtige studerende på EASJ. Vores virksomhed har indgået i deres 1. års-prøve, og der er blevet givet gode karakterer. Vores egen studentermedhjælp, Maria Rommel, fik et 12-tal, så det er hele erhvervscentret stolte over på hendes vegne. 

Jeg kan varmt anbefale andre virksomheder at samarbejde med uddannelsesinstitutionerne. Det er en helt afgørende forudsætning for vækst og udvikling i vores kommune, at vi får kendskab til hinandens kompetencer. 

Tilbage