Nyheder

”Bare spring ud i det – ring til Bolette!”

”Har du en iværksætter i maven, så skal du ringe til Bolette!” Det er det bedste råd til andre iværksættere fra Jacob Nørtoft, 23, Slagelse. Han er rundet af en galskab, der hedder iværksætteri, og det er tydeligt at mærke, at det insisterende blik i de blå øjne ikke er for sjov. Jacob Nørtoft er ambitiøs og vil frem i verden, og heldigvis for ham selv og hans virksomhed, ringede han til Bolette.

Hvem er Bolette?
Og det er han glad for. Bolette Trier er daglig leder af Vækstfabrikken under Slagelse Erhvervscenter A/S. Og da Jacob Nørtoft trykkede de 8 cifre på telefonen, fik han sparring fra dag 1. Han har blandt andet fået privat rådgivning gennem et firma, som Vækstfabrikken har en samarbejdsaftale med.
- Den husleje, jeg betaler her i Vækstfabrikken, er tjent hjem mange gange. Jeg har blandt andet modtaget hjælp til sparringsplaner og konceptudvikling gennem Vision C, og jeg har også fået vejledning af vækstkonsulent Claus Kaaber fra Væksthus Sjælland.
Udover vejledning og sparring, får Jacob Nørtoft naturligvis skrivebord, kontorstol, kaffe, frokost – og kolleger – stillet til rådighed. De andre kolleger er også selvstændige, der arbejder med egne virksomheder. Foreløbig har Jacob Nørtoft været i Vækstfabrikken i snart to måneder.

Motorsport gav gas til selvstændighed
Den unge mand har fra barnsben kørt motorløb og ved derfor, hvor vigtigt det er at samarbejde med folk, så man får sponsorater, støtte fra Team Danmark og meget mere.
- I dag kører jeg ikke selv, men jeg er konsulent for 12 børn og unge – ja, mange begynder allerede som 8-årige, så derfor kan jeg være med til at skabe værdi for dem som coach. Jeg ved, hvad der kræves i elitesport, siger Jacob Nørtoft.
Han fortæller, at hans egen far altid har bakket op og hjulpet ham med at finde sponsorer og udvikle ham som kører.
Men det kom altså til, at Jacob Nørtoft en dag ringede til Bolette Trier. Han havde brug for noget sparring til sin konsulentvirksomhed. Derudover kriblede det også i ham for at skabe nye vækstområder. Han er nemlig i gang med sidste år på sin bacheloruddannelse indenfor erhvervsøkonomi på CBS i København.
- Jeg har hjulpet folk med at lave et såkaldt balance-regnskab og på andre områder professionalisere nogle ting i ejerledet virksomheder. Og jeg vil meget gerne have nogle andre iværksættere ind i lokalerne på Vækstfabrikken - de skal bare ringe til Bolette!

Følger du Jacob Nørtofts opfordring, kan du fange erhvervskonsulent og daglig leder af Vækstfabrikken, Bolette Trier, på nedenstående nummer eller e-mail.

Tilbage