Iværksætterpris

De nominerede til Iværksætterprisen 2017 er fundet

Rigtigt mange af jer havde indstillet en iværksætter, I kender, til Iværksætterprisen 2017.Dommerpanelet har nu udvalgt tre nominerede, som er med i opløbet om prisen, der uddeles ved Erhvervs Awards 2017 lørdag den 3. november.

Daglig leder af Vækstfabrikken, Bolette Trier, siger:
- Det var et meget skarpt felt i år. Der er så mange både unge og modne iværksættere i vores dejlige kommune, og det gør, at konkurrencen er hård. Selv om vi har måtte skuffe nogle, så har vi fundet de tre iværksættere, som vi mener, er de bedste.

Processen har hidtil været således, at alle borgere og virksomheder kunne indstille en iværksætter i Slagelse Kommune inden 28. august. Så blev 10 iværksættere udvalgt, og 5 af dem fik lov til at fremlægge deres idé foran et dommerpanel. De fik 20 minutter til pitch af deres idé – hvor der også var spørgsmål fra panelet. Og nu er tre af dem altså nomineret til at modtage Iværksætterprisen 2017.

Prisen overrækkes til Erhvervs Awards af direktør for Slagelse Erhvervscenter A/S, Morten Prüsse Sørensen, og daglig leder af Vækstfabrikken, Bolette Trier, som før omtalt, ved Erhvervs Awards 2017.  

Det offentliggøres efterfølgende her på siden, hvem der har vundet årets pris.


Hvad kan man vinde - Iværksætterprisen 2017 består af: 

  • 5 timers rådgivning hos Advokat Lars Thurø Møller, Ret og Råd Advokater Slagelse
  • 5 timers rådgivning hos Revisionsfirmaet PwC
  • 5 timers rådgivning hos Balance, personlig udvikling og coaching, Coach Britta Olsson
  • 5 timers rådgivning inden for salg – og markedsføring, Hans Jørn Andersen
  • Glaskunst fra lokal kunstner Branka Lugonja, St. Galla 

Hvert år uddeler Slagelse Erhvervscenter, i samarbejde med en række partnere, en pris for iværksættere, der har gjort sig særligt bemærket i Slagelse Kommune indenfor iværksætteri. 

Iværksætterprisen går til den iværksætter, der har gjort noget helt enestående eller særligt for, at vedkommendes virksomhed har opnået vækst og renommé i erhvervslivet. Dette kan være på baggrund af både et unikt produkt, service eller en ny og alternativ løsning.

Med Iværksætterprisen giver Vækstfabrikken  nye virksomheder og iværksættere den offentlige anerkendelse, som de fortjener. 


Se, video om vinderen af Iværksætterpris 2016

 


Se, video om vinderen af Iværksætterprisen 2015