Gratis vejledning

Gratis vejledning for iværksættere

Har du en iværksætter gemt i maven eller en idé der skal føres ud i livet? Så tilbyder vi 6 timers gratis iværksætter vejledning om året, således du kan få dine drømme og visioner opfyldt. Vi kan rådgive dig om start, udvikling og vækst af din virksomhed.  Desuden tilbyder vi erhvervskurser, som kan give dig de rette kompetencer, når du begiver dig ud i iværksætteri.

Hvis du er iværksætter og er kommet godt i gang, så bidrager vi med vejledning med udgangspunkt i dine behov. Intet spørgsmål er for dumt! Vi giver dig hjælp til at opnå vækst i din virksomhed samt udvikle den med uvildig dialog og sparring.

Vi kan give dig et overblik over, hvor fokus skal ligges i netop din virksomhed. Vi giver dig en oversigt over, hvor der er mulighed for vækst og potentiale for at udvikle din virksomhed.

Derudover giver vi dig råd og vejledning om, hvor du skal finde ressourcerne, der skal til for at skabe de bedste rammer, og hvor de skal prioriteres. Så hvis du drømmer om at starte en virksomhed i Slagelse Kommune, så giver vi dig den rette service.


Sådan kommer du i kontakt med os

Klik her og book et møde med en af vores vejledere. Beskriv kort, hvilken form for vejledning du ønsker og omkring hvad. Så giver vi dig lige netop den iværksætter vejledning, som du har brug for.


Inden mødet

Før du og vejlederen mødes, vil vi gerne modtage noget information om dig og din virksomhed i form af e-mail eller post. Skriv, hvilke problemstillinger du står over for som ny virksomhed, og hvilke tiltag du eventuelt gerne vil have ført ud i verden. Det kan være, at du har udarbejdet en forretningsplan eller virksomhedsplan, som vi kan arbejde ud fra. Ellers er en beskrivelse af din idé, og hvor langt du er, nok. Dette giver os et indtryk af, hvordan du ønsker at positionere din virksomhed, og hvilke planer du har for den. På baggrund af dette kan vi give dig det største udbytte af vores møder.

Her er en række værktøjer, som du kan få brug for i forbindelse med mødet. Der er blandt andet skabeloner til forretningsplan, budgettering, huskeliste mm.

 

 

Til Iværksætteri

Til Forside