ErhvervsAwards 2017

Årets Erhvervs Awards 2017 blev et brag af en fest

328 gæster festede igennem fredag 3. november 2017, da årets Erhvervs Awards gik i luften. Slagelse Erhvervscenter var for tredje år i træk vært ved Erhvervs Awards, hvor , og Comwell Korsør blev behørigt trykprøvet. Slagelse Erhvervscenter og prisuddelerne vil gerne benytte lejligheden til at takke alle, der har været involveret i arrangementet og ikke mindst den uvurderlige sponsorskare.  

Og erhvervslivet bakkede smukt op om aftenen med både sponsorater til lokaler, lækker mad, vine og skøn underholdning ved husorkesteret POPlic Service og hovednavnet Peter AG, der både sang ”Vi er de vilde kaniner” og ”Mr Swing King”. I alt mødte 328 festklædte gæster op og var med til at skabe en uforglemmelig aften med overrækkelser af fire erhvervspriser, en udsøgt 4-retters menu med tilhørende vine og som før nævnt god levende musik.

De fire erhvervspriser blev uddelt til følgende virksomheder og/eller enkeltpersoner:

Der uddeles i alt fire erhvervspriser:

Iværksætterprisen uddeles af Slagelse Erhvervscenter A/S, og den gik i år til webshoppen By Asbæk, der har skabt en millionomsætning og skabt nye arbejdspladser ved at sælge moderigtigt tøj til kvinder over nettet.PwC’s Eksportpris i Slagelse Kommune uddeles af PwC og den gik til Harboes Bryggeri A/S. Virksomheden markedsfører sine produkter i over 90 lande på verdensplan.

Initiativprisen uddeles af Slagelse Erhvervsråd, og det var i år Kecon A/S, der vandt prisen. Virksomheden er specialiseret i produktion og montage af konstruktionsstål. 

GRANGIA Erhvervspris, som uddeles af JCI Slagelse gik i år til Rasmus Erichsen for sit omfattende Stop Spild Lokalt-projekt. Rasmus Erichsens idé har spredt sig til 75 byer via Facebook-gruppen Stop Spild Lokalt. 


(Foto: Evan Fotograf)

Se, hvem der var sponsorer til Erhvervs Awards 2017 her

Læs VD Onlines artikel fra den forrygende aften her

Ønsker din virksomhed at være sponsor til Erhvervs Awards 2018, da kontakt venligst erhvervskonsulent og tovholder på Erhvervs Awards, Morten Hass Augustsen. 

Slagelse Erhvervscenter takker alle sponsorer, erhvervsliv og øvrige samarbejdspartnere for en fantastisk aften på Hotel Comwell Korsør.