Hvad med finansiering?

Hvad med eksportfinansiering?

Hvis du er i tvivl i forhold til eksportfinansiering, og ikke er særligt risikovillig, når det kommer til eksport, så er der hjælp at hente. Du kan få hjælp til at mindske den økonomiske risiko ved eksport. Du kan f.eks. få en eksportkaution fra Eksport Kredit Fonden til finansiering af din virksomhed, som er Danmarks statslige eksportkredit. Eksportkautionen kan du få, både hvis du selv eksporterer eller er underleverandør til en eksportvirksomhed. Kautionen gør, at det bliver lettere at låne penge til eksportordre samt virksomhedens almindelige drift.

Igennem Vækstfonden har du ligeledes mulighed for, at få hjælp til finansiering af produktionsanlæg i din virksomhed og andre investeringer i forbindelse med eksport. Dette kan give dig hjælp til at finansiere din eksport, indtil du får et fodfæste på eksportmarkedet.

Derudover kan du få din eksport forsikret, således du er garanteret dine penge, når du foretager eksporthandler. Du kan også få ekstra lang kredittid til dine udenlandske kunder (SMV-garanti). SMV-garantien fra Eksport Kredit Fonden er yderst fordelagtig, når du starter med at eksportere og skal have aftaler i hus. For at få garantien skal du gå til din bank, som herefter vil henvende sig til Eksport Garanti Fonden med en ansøgning om SMV-garanti.

Ved at deltage i et fælles eksportfremstød med andre virksomheder kan du mindske den økonomiske risiko og øge chancen for, at få succes!

Læs mere på Eksport Kredit Fondens hjemmeside eller kontakt os.

 


 

Til Eksport

Til Forside