Ansæt en studerende

Kompetent arbejdskraft

Slagelse Erhvervscenter har et tæt samarbejde med Syddansk Universitet i Slagelse omkring ansættelse af praktikanter og studerende. Ansættelse af en studerende kan være fordelagtigt for både din virksomhed og den studerende. Du får kvalificeret og engageret arbejdskraft med en stor teoretisk viden, og den studerende får relevant erhvervserfaring. Oftest er studerende gode til at arbejde fokuseret på din virksomheds udfordringer, og har også de rette kompetencer til at løse disse. Derfor kan det både være lærerigt og økonomisk fordelagtigt for din virksomhed at ansætte en studerende.


Forskellige kompetencer fra forskellige uddannelser

En studerende kan blandt andet arbejde med, at finde markeder der er relevante for din virksomhed i forhold til eksport og salg. Desuden vil de være i stand til at udvikle en internationaliseringsstrategi og kigge på, hvilke barrierer der er i forhold til din virksomhed.

Derudover har de studerende mange forskellige kompetencer fra forskellige studieområder – f.eks. en økonomistuderende, der kan hjælpe dig med regnskabsføring og økonomi, eller en sprogligt studerende, der kan hjælpe med kommunikation og oversættelse af forskellige tekster. Mulighederne er store!

Slagelse Erhvervscenter hjælper dig med at finde de rette kandidater, så du kan få mest ud af at ansætte en studerende. Kontakt Kim Bøhmert fra Slagelse Erhvervscenter på e-mail kim@slagelseerhvervscenter.dk og hør nærmere om de mange muligheder.

 


 Til Forside